A lézeres szőrtelenítés előnyei

A lézeres szőrtelenítés előnyeiA folyamatos fejlesztések, technológiai innovációk eredményei az élet minden területén érzékelteti hatásukat. Nincs ez másképp az orvos-esztétika területén sem, ahol folyamatosan jelennek meg az újabbnál újabb eljárások, kezelések a különböző szépséggel kapcsolatos problémákra. Az egyik ilyen terület a szőrtelenítés, ahol a korábbi IPL villanófényes technológia vezető szerepét fokozatosan átveszi a végleges lézeres szőrtelenítés.

A lézeres szőrtelenítés előnyei

A lézeres szőrtelenítés legnagyobb vonzerejét az adja, hogy a kezeléssorozatot követően akár végleges szőrtelenítés is elérhető segítségével. A kezelés során a lézer magas hullámhosszon juttatja a lézer fényét a szőrszálakhoz, aminek hatására a lézer fény elnyelődik, és roncsolja a szőrtüszőt. 5-6 kezelés után annyira hatásos, hogy végleges eredményt nyújt.

Az ideiglenes megoldások ára ugyan alacsonyabb, azonban maximum csak néhány hónapos eredményt biztosítanak, majd újra meg kell ismételni őket az eredmény fenntartásáért. Hosszú távon a lézeres szőrtelenítés a leggazdaságosabb megoldás.

Nem csak hatásos, hanem biztonságos is a lézeres szőrtelenítés. A kezelés nem vált ki allergiás reakciókat, nem jár gyulladással, nincsenek mellékhatásai, szövődményei. A klinikáknál a kezeléseket szakemberek, szakképzett dolgozók végzik.

A lézeres szőrtelenítés szinte minden bőrtípusra alkalmazható, így senkinek nem kell lemondania a kezelés előnyeiről.