Megéri az internetről rendelni karikagyűrűt?

Megéri az internetről rendelni karikagyűrűt?Karikagyűrűt, ahogy ma már szinte minden mást is, meg lehet vásárolni az interneten, pl. karikagyűrű webáruházakból. Mérlegelni kell azonban rendelés előtt, hogy megéri-e online vásárolni, vagy jobb a személyes vásárlás.

Az online karikagyűrű vásárlás egyik legnagyobb előnyét a rendkívül széles választék jelenti. Személyes vásárlás esetén csak azokat a gyűrűket tudjuk megvásárolni, melyeket az adott kereskedő árusít, készít. Az interneten azon gyakorlatilag mindent be lehet szerezni, legyen szükség bármilyen karikagyűrűre.

Az interneten az árak is alacsonyabbak, köszönhetően a kereskedők közötti nagyobb versenynek. Személyes vásárlás esetén kisebb a verseny, mert pl. egy bevásárlóközpontban is gyakran csak 1-2 karikagyűrűs üzlet van, nem több száz, mint online.

Hátránya is van az internetes karikagyűrű vásárlásnak, mégpedig az, hogy nem lehet felpróbálni a gyűrűket vásárlás előtt, hanem képek alapján kell kiválasztani azt, amit szeretnénk. Ez még a kisebb problémát jelenti, a felpróbálás hiánya azt is jelenti, hogy a méretet sem tudjuk tökéletesre igazíttatni vásárlás előtt. Ha megrendeljük a gyűrűket, de nem jó a méret, akkor vissza kell küldeni módosításra, nem tudunk vele befáradni az üzletbe és pár perc alatt módosíttatni, mint személyes vásárlás esetén.