Milyen a jó cégkivonat kibocsátó weboldal?

Milyen a jó cégkivonat kibocsátó weboldal?Ha cégkivonatot szeretnénk beszerezni, akkor egy gyors Google keresés segítségével is láthatjuk, hogy rengeteg olyan weboldal van, ami rendelkezésünkre áll ebben. Érdemes egy kis időt eltölteni a lehetőségek tanulmányozásával, hogy a lehető legjobb helyről tudjuk beszerezni a szükséges dokumentumokat.

Először is nézzük meg, hogy a cég, amely működteti a weboldalt, kapcsolatban van-e az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő szolgálatával. Ez biztosítja ugyanis azt, hogy a hivatalos adatokat kapjuk meg, ha az adott helyről rendeljük a cégkivonatot.

A fizetési lehetőségeket is vizsgáljuk meg. Cégkivonat igénylése esetén általában fontos, hogy minél gyorsabb legyen a folyamat, amihez bankkártyás fizetésre van szükség. Ha egy weboldalon nincs ilyen, akkor keressünk másikat. Szerencsére szinte mindegyik cégkivonat kibocsátó rendelkezik bankkártyás fizetési lehetőséggel.

Ha közhiteles (papír alapú) cégkivonatra van szükségünk, akkor fontos, hogy milyen gyors a cégkivonat kiszállítása. Vannak olyan szolgáltatók, akik 1-2 munkanapon belül kiszállítják a közhiteles cégkivonatot. Ilyet keressünk, ha nincs időnk 4-5 napot várni. Plusz szolgáltatás, hogy van olyan szolgáltató, amely akár a felhasználás helyére is kiszállítja a cégkivonatot, mintha dropshippingről lenne szó.